Saturday, December 22, 2012

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes


CONTEST BERSAMA CIK TOM DAN EXABYTES


Salam… Harini gua nak jemput semua rakan blogger untuk join Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes.(Click sini untuk join) Hadiah tajaan ialah domain dari exabytes dan wang tunai dari cik tom.

Hadiahnya ialah domain “xxx.com.my”+ RM20 untuk 3 pemenang. Pemenang ditentukan berdasarkan cabutan bertuah dari random.my ye.

Syarat penyertaan Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes;

1. Buat satu artikel bertajuk “Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes“.
2. Follow Google plus cik tom (optional)
3. Sebarang cadangan komen/ penambahbaikan bagi blog ciktom.com dari segi penulisan ataupun interface blog. (supaya cik tom dapat lakukan perubahan lebih baik 2013)
4. Adakah anda pelanggan exabytes? Jika YA, komen anda mengenai servis exabytes? Jika TIDAk, apa pendapat anda mengenai exabytes?
5. Pada akhir entry masukkan ayat ini- “Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes.”

6. Tarikh tutup penyertaan pada 27/12/2012 (6 hari sahaja ya).

Ciktom - Saya rasa blog ciktom dah ok dari segi penulisan cuma nak tanya ciktom tak rasa nak tukar header baru ke kat blog ciktom tu? ( Jangan marah ) Sebab saya dah lama follow ciktom dan tengok banner tu masih tak bertukar-tukar lagi..hehe.Azam baru ciktom sempena 2013 nanti.Apa yang penting sekali blog awesome gitu.itu sahaja komen dari saya.harap menang contest ni.hehe :)

Exabytes - Tidak,tapi saya join dia punya affilates je sebab commision dia tinggi dan exabytes sentiasa promotion and discount yang hebat dan mantap.hehe.

                             
     + Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes +

1 comment:

  1. hehe...xmarah pun..mmg dah lm nak tukar header..dah ramai yg komen bab header tue..tp xde idea nak bt header br..rs nak upah org jelah buatkan senang..hehe...

    thanks atas komen dan join contest cik tom..tnggu pengumuman pemenang 28hb :)

    ReplyDelete